ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
37η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 05 - 06 Μαρτίου 2016. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.  Κι ΕΔΩ ένα ακόμα ψήφισμα.

Τι λένε στο internet για τον ΟΤΕ
Δείτε  ΕΔΩ τι λένε στο internet για τον ΟΤΕ. Μας αφορά.
Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 19 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 268

Αυτό ΕΔΩ είναι το φύλλο 268 που κυκλοφορεί τώρα... Κι ΕΔΩ δείτε το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ δειτε το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Καλοκαίρι 2017

Παρά τις δυσκολίες που περνάμε μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι οικονομικές και ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές είναι μέρος αυτών των κατακτήσεων. Στο παραθεριστικό κέντρο στην Τέμενη Αιγίου  Ή στο παραθεριστικό κέντρο στο Φανάρι Κομοτηνής.

Στη σελίδα του ΟΠΑΚΕ, ΕΔΩ, μπορείτε να μάθετε για περισσότερες προσφορές. Επειδή μας αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής....

Αρχική σελίδα

Τιμούμε το Πολυτεχνείο, συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις...

  • Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ όπως κυκλοφορεί, τυπωμένη...
 

Νέα κυβέρνηση από χθες, ίδιο «άρωμα». Τι προσδοκίες μπορούμε να έχουμε; Όχι και πολλά πράγματα...

Ανακοινώθηκε, το βράδυ της 4 Νοεμβρίου 2016, από την Όλγα Γεροβασίλη, κυβερνητική εκπρόσωπο μέχρι σήμερα, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο Γιάννης Δραγασάκης.

Υπουργοί Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Υπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Δημήτρης Λιάκος.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος / Αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Χουλιαράκης / Υφυπουργός, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης / Αναπληρωτής υπουργός με αρμοδιότητα την Προστασία του Πολίτη, Νίκος Τόσκας / Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου / Αναπληρωτής υπουργός, Αλέξης Χαρίτσης / Υφυπουργός, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός / Υφυπουργός, Παύλος Πολάκης.

Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής / Αναπληρωτής Υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής / Υφυπουργός, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου / Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης / Αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος.

Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης / Υφυπουργός, Νίκος Μαυραγάνης.

Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας / Υφυπουργός, Γιάννης Μπαλάφας.

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου / Αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης / Υφυπουργός, Βασίλης Κόκκαλης.

Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

 

Κλιμάκια ενημέρωσης της ΟΜΕ ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα

 

  • Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ σε αρχείο pdf.
 

Ερήμην της Βουλής η νέα συμφωνία για τον ΟΤΕ

  • Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση σε αρχείο pdf
 

Όχι στο ολοκληρωτικό ξεπούλημα του ΟΤΕ

  • Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ...
 

Ένταξη ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων

Η Κυβέρνηση σε απαίτηση των δανειστών, με το πολυνομοσχέδιο που ψήφισε, μεταφέρει τώρα στο υπερταμείο τον πλούτο της χώρας στο οποίο εκχωρούνταιΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

Το ΤΑΥΠΕΔ θα διοικείται από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της κυβέρνησης και των δανειστών. Μεταξύ άλλων τοποθετείται ως επικεφαλής ο κος Παπ, στενός συνεργάτης της προέδρου του Δ.Ν.Τ. κας Λαγκάρντ καθώς και η σύζυγος του κατά τους τύπους αριστερού βουλευτή του Σύριζα Χριστόφορου Παπαδόπουλου για να εφαρμόσουν τις πιο ακραίες, μνημονιακές πολιτικές,

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πηγαίνουν απευθείας για την πληρωμή του αέναου χρέους των δανείου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM). Με λίγα λόγια όλες οι εταιρίες που εκχωρούνται στο ταμείο αποτελούν την εγγύηση για το δάνειο των 86δις ευρώ.

Δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στις πολιτικές που κάνουν πράξη το πιο ακραίο μνημονιακό μοντέλο και τασσόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,καθώς η άνευ όρων εκχώρηση της επιχείρησης στο υπερταμείο θα οδηγήσει όπως έγινε και στον ΟΤΕ σε

• Συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων.

• Συρρίκνωση των θεσμικών κεκτημένων και άλλων κατακτήσεων. Εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων με την χωρίς όρια εισροή φθηνού και δανειζόμενου εργατικού δυναμικού από τρίτες εταιρίες.

• Αθέμιτο ανταγωνισμό στον κλάδο Ο αγώνας για την αντιμετώπιση των ανωτέρω πολιτικών θα είναι διαρκής και επί της ουσίας αρχίζει με την κατάθεση αυτού του πολυνομοσχεδίου.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ είμαστε διατεθειμένοι, από κοινού με τη ΓΣΕΕ και τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα, να συμβάλλουμε στον αγώνα που και εσείς δίνετε, για να εμποδίσουμε όλοι μαζί τη ψήφιση αυτού που πολυνομοσχεδίου.

Ο δημόσιος πλούτος, που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δημιούργησαν, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως προαπαιτούμενο για μια ακόμα δόση που θα προστεθεί στο αέναο χρέος.

OME OTE

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Κατεβάστε την ανακοίνωση