ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα

Γκαράζ Καλλιθέας: Το πρώτο θύμα της αναδιοργάνωσης

Συναδέλφισσες – οι

Μετά από μια περίοδο απαξίωσης και ηθελημένης αποδιοργάνωσης του σταθμού αυτοκινήτων του ΟΤΕ στην Καλλιθέα, η Διοίκηση αποφάσισε εν κρυπτώ με συνοπτικές διαδικασίες το κλείσιμο του Γκαράζ.

Είναι χαρακτηριστικό δείγμα της νέας πολιτικής των Golden Boys του Διοικητικού Μεγάρου μέσα στο γενικότερο πνεύμα ξεπουλήματος της ακίνητης περιουσίας και των υποδομών του ΟΤΕ.

Με δεδομένο ότι το κτίριο περιλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο παραπλεύρως κεντρικού οδικού άξονα και συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κρίθηκε μετά από μισό αιώνα περίπου, μη συμφέρουσα η λειτουργία του και επελέγει όπως μας είπαν για οικονομοτεχνικούς λόγους η μέθοδος της επινοικίασης του στόλου των οχημάτων του ΟΤΕ.

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ θεωρεί ότι, πρέπει πριν οποιαδήποτε οριστική απόφαση της διοίκησης να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος στην κατεύθυνση της πλήρους αξιοποίησης και αναβάθμισης ενός μοναδικού περιουσιακού στοιχείου το οποίο υπό τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί βασικό εργαλείο υποστήριξης και ανάπτυξης του Οργανισμού.

Δηλαδή η υπεραξία της επαγγελματικής γνώσης των συναδέλφων μας στο συγκεκριμένο αντικείμενο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαθεί για να συνεχίσει να υπηρετείται αυτόνομα η λειτουργία μας.

Ο ΟΤΕ δεν είναι προσωρινός. Ο ΟΤΕ αποτελεί την βάση των Τηλεπικοινωνιών της χώρας και οφείλουν οι διοικούντες να διατηρήσουν τις βασικές τηλεπικοινωνιακές και υποστηρικτικές υποδομές, έτσι ώστε με τις κατάλληλες επενδύσεις και την αντίστοιχη αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμό να διατηρήσουμε τουλάχιστον την ανεξαρτησία της εταιρίας όσον αφορά ζωτικές λειτουργίες αφού ταυτόχρονα δεν θα είμαστε εξαρτημένοι από τον ανταγωνισμό (εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων).

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της απώλειας των θέσεων εργασίας του Γκαράζ εξειδικευμένου προσωπικού, υποστηρίζουμε την συνέχιση της λειτουργίας του κυρίως για τους επιχειρησιακούς λόγους που προαναφέραμε.

Τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε η διοίκηση είναι βέβαιο ότι, δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι το μισθολογικό κόστος παραμένει και η αξία των υποδομών του καλύτερου σταθμού αυτοκινήτων στα Βαλκάνια υπερβαίνει κατά πολλές φορές την αξία του οικοπέδου. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι, δεν θα επιτρέψουμε χωρίς αδιαμφισβήτητα οικονομικά και επιχειρησιακά στοιχεία επιλογές που συρρικνώνουν και υπονομεύουν την περιουσία του ΟΤΕ και των εργαζομένων του.

Επίσης θα προστατέψουμε με κάθε θεμιτό και νόμιμο τρόπο τα μέσα παραγωγής και θα διασφαλίσουμε το σύνολο των εργαζομένων στο Γκαράζ.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο σταθμό αυτοκινήτων και όλα τα μέλη του Σωματείου σε ετοιμότητα και αγωνιστική επαγρύπνηση.

Σήμερα επιχειρούν να κλείσουν το Γκαράζ. Αύριο ποιος ξέρει τι άλλο!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤ-ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας

Β. Λάμπρου        Θ. Τασσιός

 

Ορκίστηκε νέα κυβέρνηση στη χώρα

Από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 προέκυψε νέα κυβερνηση της χώρας με τη συμμετοχής των κομμάτων Νέα Δημοκρατία - ΠΑΣΟΚ - Σημοκρατική Αριστερά. Η σήνθεση της νέας κυβέρνησης έχει ως εξής:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΡΑΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΜΑΥΡΑΓΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ: ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΤΣΑΦΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

 

To exit poll και η πρόβλεψη του υπουργείου Εσωτερικών

Το τελικό exit poll δυο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης στις εκλογές της 17 Ιουνίου. Θα περιμένουμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα αύριο...

Επτακομματική Βουλή με τα ίδια κόμματα που ήταν και στην προηγούμενη Βουλή εκτιμά το υπουργείο Εσωτερικών ότι θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα, με στοιχεία που βασίζονται στο 18% της Επικράτειας, και με περισσότερα από 3000 εκλογικά τμήματα.

 • ΝΔ: 29,53% (128 εδρες)

 • ΣΥΡΙΖΑ: 27,12% (72 έδρες)

 • ΠΑΣΟΚ: 12,25% (33 έδρες)

 • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,56% (20 έδρες)

 • Χρυσή Αυγη: 6,95% (18 έδρες)

 • Δημοκρατική Αριστερά: 6,23% (17 έδρες)

 • ΚΚΕ: 4,49% (12 έδρες)

Το ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής ανέρχεται στο 4%

 

Στις κάλπες ξανά την Κυριακή

Ψηφίζουμε την Κυριακή. Για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν στις 6 Μαΐου. Το ζητούμενο: Να αποκτήσουμε κυβέρνηση που θα πάει δυο βήματα πιο μπροστά την Ελλάδα που μπουσουλά να τα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.

Κι εμείς στην ουρά με τους υπόλοιπους Έλληνες. Να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Ψύχραιμα, ώριμα χωρίς κραυγές και φανατισμούς.

Πάθαμε πολλά και μάθαμε μέχρι να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο... Ειδικά τώρα που οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους χρειάζεται ψυχραιμία..

Χρέος μας να πάμε στις κάλπες την Κυριακή. Να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Ότι κι αν ψηφίσουμε σημασία έχει να πάμε. Σαν υπεύθυνοι πολίτες που αξίζουμε μια υπεύθυνη κυβέρνηση...

 

5 Ιουνίου / Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ συμμετέχουμε στη δράση που είναι σε εξέλιξη προκειμένου να μαζευτούν τα απόθετα αναλώσιμα πληροφορικής από την “Ανταποδοτική Ανακύκλωση Ομίλου ΟΤΕ” με ένα μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Συμμετέχουμε, προτείνουμε και παρακολουθούμε τις δράσεις με αμφίδρομη πληροφόρηση και στόχο στις 5-6-2013 να μην υπάρχουν απόθετα και αναξιοποίητα αναλώσιμα και εξοπλισμός πληροφορικής στους χώρους του ΟΤΕ.

 

Το ταξίδι

 

Στις 1-6-2012 η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Ομίλου ΟΤΕ, ξεκινά το ταξίδι της.

Σταθμός πρώτος:

Συλλογή και προώθηση για αξιοποίηση των απόθετων αναλώσιμων

πληροφορικής, Μελάνια, Τόνερ , (για εκτυπωτές, φαξ ) που αναγκαστικά

προέκυψαν λόγω  βλάβης ή αντικατάστασης  μηχανήματος κ.λ.π. και είναι σε στοκ

στις Υπηρεσιακές λειτουργίες, γιατί ΔΕΝ υπήρχε μέχρι σήμερα  "οδικός χάρτης" επαναδιάθεσης.


ΚΑΝΕΝΑ απόθετο αναλώσιμο πληροφορικής ΔΕΝ είναι άχρηστο.

Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συναποφασίσουμε πότε και πως θα παραλάβουμε από εσάς τα απόθετα αναλώσιμα πληροφορικής.

με την άμεση ανταπόκριση σας, εκτιμούμε ότι η δράση θα έχει ολοκληρωθεί στις 20-6-2012 για το Δ.Μ ΟΤΕ  και μέχρι 13-7-2012 το αργότερο Πανελλαδικά.

 

Έτσι συμπεριφέρονται στον ΟΤΕ

 

 

 

 

Το είδαμε σήμερα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην τελευταία σελίδα του οικονομικού σέξιον των παραπολιτικών ή καλύτερα των παραοικονομικών.

Όχι πως δεν τη γνωρίζαμε αυτή τη συμπεριφορά αλλά η πρόκληση έχει και τα όριά της. Είναι δυνατόν να δίνουν “αέρα” στους παρόχους σε βάρος του ΟΤΕ; Αυτή είναι η ελεύθερη ανταγωνιστική οικονομία που πιστεύουν;

Σημειώνουμε το γεγονός σαν ένα από τα εξοργιστικά σε βάρος του ΟΤΕ για να διασωθούν οι πάροχοι. Έλεος παιδιά... Υπάρχουν και όρια...

 

Πρόεδρος ο Κούτρας, γραμματέας ο Μπιρμπιλής

Μια άποψη του Δ.Σ. της Ομοσπονδία στην πρώτη προσπάθεια να εκλέξει τη νέα Εκτελεστική της Επιτροπή. Το ζήτημα κόλλησε στην εκλογή προέδρου... Με την επιμονή όμως των παρατάξεων η συνεδρίαση είχε αίσιο τέλος...


Ηταν λίγο κουραστική η διαδικασία για τη συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ ΟΤΕ της νέας 35μελούς Διοίκησης που προέκυψε από το πρόσφατο 37ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΠΑΚΕ στην Τέμενη Αιγίου, αλλά τελικά είχε αποτέλεσμα.

Νέος πρόεδρος της ΟΜΕ ΟΤΕ επανεξελέγη ο Παναγιώτης Κούτρας ύστερα από ένα γεμάτο διακοπές Δ.Σ. που ξεκίνησε στις 11.45, έκανε ένα 10λεπτο διάλειμμα που κράτησε μιαμιση ώρα και μια διακοπή 2 ωρών γύρω στις 1.30 το μεσημέρι και αφού η ΔΑΚΕ είχε ορίσει ως δικό της υποψήφιο τον Αντώνη Μπιρμπιλή.

Ολόκληρη η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ ΟΤΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Κούτρας

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Σουλτάνης

Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Μπιρμπιλής

Αν. Γενικός Γραμματέας: Kώστας Ντατσής

Ταμίας: Βασίλης Κωστάρας

Οργανωτικός Γραμματέας: Αντώνης Παναγιωτακόπουλος

Αν. Οργανωτικός Γραμματέας: Θοδωρής Αθανασόπουλος

Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Αρβανιτοζήσης.

Αν. Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων: Θοδωρής Πιτσικούλης

Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων: Δημήτρης Γιαννόπουλος

Αν. Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων: Νίκος Σιτζάνης

Γραμματέας Υγιεινής και Ασφάλειας: Γιάννης Μαριόλης

Αν. Γραμματέας Υγιεινής και Ασφάλειας: Γιάννης Δούκας

 

Τα μέλη του Δ.Σ.

 • Χριστοδημήτρης Βανδώρος
 • Χρήστος Δημητρίου
 • Σωκράτης Ελευθερόγλου
 • Λάμπρος Καστρινάκης
 • Ευάγγελος Κατσαβριάς
 • Ανδρέας Κατσιαμάκης
 • Γιώργος Κοντζαμπασίδης
 • Στέλιος Κυδωνάκης
 • Νίκος Κυριάκου
 • Βασίλης Λάμπρου
 • Γιώργος Λάμπρου
 • Λυσίμαχος Μπούμπουλης
 • Μανόλης Νικολεττάκης
 • Ευανθία Ρουτζούνη
 • Θεοδώρα Σαμαρά
 • Ηλίας Σίγας
 • Ελένη Σκιαδά
 • Μανόλης Σοφιανόπουλος
 • Λεωνίδας Στολτίδης
 • Αλέξανδρος Φλώρος
 • Δημήτρης Φούκας
 • Θανάσης Φωλιάς

Η συνεδρίαση του Δ. Σ. έληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης 30/05/2012. Περισσότερες λεπτομέριες για το πώς έφτασε να συνέλθη σε Σώμα η νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας θα βρείτε στο φύλλο της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ που ετοιμάζουμε...