ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
37η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 05 - 06 Μαρτίου 2016. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.  Κι ΕΔΩ ένα ακόμα ψήφισμα.

Τι λένε στο internet για τον ΟΤΕ
Δείτε  ΕΔΩ τι λένε στο internet για τον ΟΤΕ. Μας αφορά.
Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 268

Αυτό ΕΔΩ είναι το φύλλο 268 που κυκλοφορεί τώρα... Κι ΕΔΩ δείτε το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ δειτε το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Καλοκαίρι 2017

Παρά τις δυσκολίες που περνάμε μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι οικονομικές και ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές είναι μέρος αυτών των κατακτήσεων. Στο παραθεριστικό κέντρο στην Τέμενη Αιγίου  Ή στο παραθεριστικό κέντρο στο Φανάρι Κομοτηνής.

Στη σελίδα του ΟΠΑΚΕ, ΕΔΩ, μπορείτε να μάθετε για περισσότερες προσφορές. Επειδή μας αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής....

Αρχική σελίδα

Έτοιμο και το 266 τεύχος της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Ολοκληρώθηκε και στάλθηκε στο πιεστήριο για εκτύπωση το τ. 266 του περιοδικού μας ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ που καλύπτει τους μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 2016.

Το τεύχος αυτό όπως θα διαπιστώσετε πατώντας ΕΔΩ, περιέχει ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα από την 36η Συνέλευση των Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ, αφού θα πάει στα σπίτια όλων των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα, αυτή τη φορά…

Και φυσικά έχει τις σελίδες των συνδικαλιστικών παρατάξεων που εκφράζονται στο Δ. Σ. του Σωματειου μας και σχόλια από την επικαιρότητα και τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ.

 

41ο Συνέδριο ΟΜΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου

Την Παρασκευή και το Σάββατο 13- 14 Μαϊου 2016 πραγματοποιείται στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το 41ο Συνέδριο ΟΜΕ ΟΤΕ υπό το βάρος των σημαντικών εξελίξεων τόσο σε πολιτικό, όσο και σε συνδικαλιστικό και κοινωνικό επίπεδο..

Για το Συνέδριο της ΟΜΕ ΟΤΕ, λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο Site της πατωντας ΕΔΩ αλλά και στη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ τ. 267, όταν κυκλοφορήσει…

 

Αγώνας ενάντια στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και την αυθαιρεσία. Όχι στην καταδάφιση της ασφάλισης

Η κυβέρνηση της σκληρής και υπερήφανης διαπραγμάτευσης αφού "έσκισε" τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο... συνεχίζει την γνωστή της τακτική για μια ακόμα φορά φέρνοντας προς ψήφιση με διαδικασία "Fast Track" ως συνήθως, το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ουσιαστικά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο βάζει "ταφόπλακα" στην κοινωνική ασφάλιση και "ρημάζει" ότι έχει απομείνει για τον Έλληνα φορολογούμενο, ισοπεδώνοντας ουσιαστικά την οικονομία της χώρας.

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ αντιστεκόμαστε και δηλώνουμε ξεκάθαρα την αντίθεση μας στις πολιτικές της κυβέρνησης και παράλληλα επισημαίνουμε τον προβληματισμό μας για τις αυθαίρετες και καταχρηστικές πράξεις της διοίκησης του ΟΤΕ σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 13. Αγωνιστικά συμμετέχουμε στην 48αωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Παρασκευή και το Σάββατο 6-7 Μάιου 2016. Κορυφώνουμε τις κινητοποιήσεις μας την Κυριακή 8 Μάιου στην ήδη προκηρυγμένη απεργία με την δυναμική και αγωνιστική μας παρουσία, στις 10.00 το πρωί στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στα σημεία που έχουν προκηρύξει τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Προσυγκέντρωση στις 9.30 έξω από το κτήριο των πρώην γραφείων της ΟΜΕ-ΟΤΕ επί της οδού Σταδίου 15.

Αγωνιζόμαστε ενάντια

• Στην εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων.

• Στο γκρέμισμα της κοινωνικής ασφάλισης.

• Στην αυθαίρετη και καταχρηστική εφαρμογή του άρθρου 13 από την διοίκηση του ΟΤΕ

Από τον κοινό αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς, η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά και στα συλλαλητήρια είναι ηθική και κοινωνική υποχρέωση όλων μας.

  • Κατεβάστε απο ΕΔΩ και τυπώστε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ.
 

Δεν θα περάσει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

 

Η πρώτη του Μάη, είναι μέρα ορόσημο για τους αγώνες των εργαζομένων. Όλοι την Κυριακή στη συγκέντρωση

Σήμερα που ο κόσμος της μισθωτής εργασίας και οι συνταξιούχοι στοχοποιούνται για μια ακόμη φορά βάναυσα και καλούνται να σηκώσουν το βάρος των αποτυχημένων διαχρονικά πολιτικών και των ανάλγητων μέτρων της σημερινής κυβέρνησης η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη.

Φέτος λόγω του ότι η Πρωτομαγιά έπεσε πάνω στην αργία του Πάσχα, η ΓΣΕΕ και οι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να τη γιορτάσουν την Κυριακή 8 Μαϊου με συγκεντρώσεις στην Αθήνα, πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 10:00

Καλούμε τα μέλη μας να πάρουμε μέρος στην Αθήνα ή στις πόλεις που τα τοπικά Εργατικά Κέντρα οργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά.

  • Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ για το ιδιο θέμα
  • Κι ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ για την Πρωτομαγιά, όπως ακριβώς κυκλοφορεί...
 

Την Κυριακή 8 Μαΐου με 24ωρη απεργία ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς αποφάσισε ομόφωνα η ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής και στηρίζοντας τον αγώνα της Ομοσπονδίας Iδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Ι.Υ.Ε), προκηρύσσει 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μάιου, κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων, εντάσσοντας στη συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η συγκεκριμένη Κυριακή, μαζί με άλλες επτά, έχουν οριστεί με μνημονιακούς νόμους ως εργάσιμες για το χώρο του εμπορίου, μέτρο που μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους, αφού αφενός μεν οδηγεί στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και αφετέρου λειτουργεί αποκλειστικά προς όφελος των πολυεθνικών, οδηγώντας σε λουκέτο τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

Η ΓΣΕΕ παράλληλα, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την αγανάκτησή της για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και τη μετάθεση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, επαναλαμβάνοντας ότι για τα συνδικάτα και τον κόσμο της μισθωτής εργασίας η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία αλλά ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα.

Για αυτό η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους σε συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας, σε χώρο και χρόνο που θα προσδιορίσουν τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα.

Η απεργία στις 8 Μαΐου, είναι ανεξάρτητη από την 48ωρη Γενική Απεργία που έχει αποφασίσει η Συνομοσπονδία και η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν κατατεθεί στη Βουλή το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και υπάρξει χρονοδιάγραμμα διαδικασίας και ψήφισης.

  • Διαβάστε ΕΔΩ τη διακήρυξη της ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά
 

Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά στους συναδέλφους