ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
37η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 05 - 06 Μαρτίου 2016. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.  Κι ΕΔΩ ένα ακόμα ψήφισμα.

Τι λένε στο internet για τον ΟΤΕ
Δείτε  ΕΔΩ τι λένε στο internet για τον ΟΤΕ. Μας αφορά.
Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 268

Αυτό ΕΔΩ είναι το φύλλο 268 που κυκλοφορεί τώρα... Κι ΕΔΩ δείτε το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ δειτε το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Καλοκαίρι 2017

Παρά τις δυσκολίες που περνάμε μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι οικονομικές και ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές είναι μέρος αυτών των κατακτήσεων. Στο παραθεριστικό κέντρο στην Τέμενη Αιγίου  Ή στο παραθεριστικό κέντρο στο Φανάρι Κομοτηνής.

Στη σελίδα του ΟΠΑΚΕ, ΕΔΩ, μπορείτε να μάθετε για περισσότερες προσφορές. Επειδή μας αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής....

Αρχική σελίδα

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 36ης Σ.Α. στην Τέμενη Αιγίου

Ο πρόεδρος της ΠΕΤ ΟΤΕ, Νεκτάριος Δρίτσας στο βήμα της 36ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων.

Ο Γραμματέας της ΠΕΤ ΟΤΕ, Θωμάς Τασσιός στο βήμα της 36ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων.

 

Με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων του ΟΤΕ καθώς και της Ομοσπονδίας, των Συνδικαλιστικών Σωματείων, αλλά και των πολιτιστικών Συλλόγων του ΟΤΕ, ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 5/3/2016, οι εργασίες της 36ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων τα ΠΕΤ ΟΤΕ στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Κέντρου του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου.

Γύρω στις 12:30 έγινε ένα μικρό διάλειμμα για να αποχωρήσουν οι επίσημοι και στη συνέχεια εξελέγη το προεδρείο που συντόνισε τις εργασίες, ανάμεσα στους 100 περίπου αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα που είναι εδώ παρόντες…

Ακολούθησε ο Διοικητικός Απολογισμός από τον πρόεδρο του Σωματείου μας, Νεκτάριο Δρίτσα και ο Προγραμματισμός Δράσης από τον Γραμματέα μας, Θωμά Τασσιό.

Στη συνέχεια κατετέθησαν τα οικονομικά από τον οικονομικό Γραμματέα, Θεόφιλο Μπιρμπιλή…

 

Ετοιμαζόμαστε για την 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων

Αυτή είναι η αφίσα για την 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του παραθεριστικού κέντρου του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου.

Περίπου 100 σύνεδροι, συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα, θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της.

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΤ ΟΤΕ.

Με καθημερινές αναρτήσεις θα σας ενημερώνουμε από εδώ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην 36η Σ.Α.

 

Έτοιμη η νέα εφημερίδα της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Κυκλοφορεί ήδη η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ τ. 265. Δεν θα την βρείτε σπίτι σας, αλλά μπορείτε να τη διαβάσετε από ΕΔΩ.

Ένα μικρό τιράζ 500 φύλλων θα δώσει την ευκαιρία να μοιραστεί στους συνέδρους της 36ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ που θα πραγματοποιηθεί στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, στις 5 – 6 Μαρτίου 2016.

Κάποιο μικρό υπόλοιπο θα διατεθεί ως συλλεκτικό τεύχος από τα γραφεία μας στην ΠΕΤ ΟΤΕ, Βερανζέρου 34, 5ος όροφος, Αθήνα…

 

Χαιρετισμός Οργ. Γραμματέα ΓΣΕΕ Βαγγέλη Μουτάφη

Εργαζόμενες – εργαζόμενοι, Άνεργοι – συνταξιούχοι, Σήμερα η ΓΣΕΕ και ο κόσμος της μισθωτής εργασίας υποδέχεται τους επιστήμονες τους αυτοαπασχολούμενους τους ελεύθερους επαγγελματίες τους αγρότες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ Μας ενώνει το κοινό αίτημα ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Όλοι μαζί βροντοφωνάζουμε ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ αυτές οι ανάλγητες πολιτικές ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ Οι πολιτικές της φτώχειας και της ανεργίας Οι πολιτικές των λουκέτων και των απολύσεων Οι φορομπηχτικές πολιτικές Οι πολιτικές που μειώνουν μισθούς και καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας Οι πολιτικές που γιγαντώνουν τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η κυβέρνηση να συκοφαντεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους, Τους επιστήμονες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες. Η πραγματική Αριστερά έχει μάθει να συζητά και μ’ αυτούς που διαφωνούν Όχι μόνο με τους δανειστές και τους εργοδότες. Δεν μπορεί να υπάρχει συζήτηση για την Κοινωνική Ασφάλιση χωρίς τη δημιουργία θέσεων εργασίας χωρίς ανάπτυξη και χωρίς συνεννόηση για μακροπρόθεσμα βιώσιμο και κοινωνικά αποδεκτό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Κύριοι της κυβέρνησης Εσείς υπογράψατε και εφαρμόζετε το 3Ο μνημόνιο Αυτό το ασφαλιστικό τερατούργημα είναι απότοκο αυτού που υπογράψατε μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ εν μια νυκτί.

Το μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωση είναι ΕΝΑ : ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

 

Καθολική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία

Mε μια φωνή και απαιτώντας εδώ και τώρα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, χιλιάδες άτομα έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση των Συνδικαλιστικών και Επιστημονικών φορέων σήμερα στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μαζική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, ήταν η συμμετοχή στην 24ωρη Γενική απεργία της ΓΣΕΕ.

Με βασικό σύνθημα «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ», εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι, άνεργοι, πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση και πορεία των τελευταίων ετών, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για τα άδικα, σκληρά και καταστροφικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και γενικότερα τα μέτρα τιμωρητικής λιτότητας που εφαρμόζει κατ΄ εντολή των δανειστών .

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος στη Βουλή όπου αντιπροσωπεία των Συνδικαλιστικών και Επιστημονικών φορέων , επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για να μην περάσουν τα καταστροφικά και αδιέξοδα μέτρα του ασφαλιστικού, θα αγωνίζεται μέχρι κυβέρνηση και δανειστές να κατανοήσουν ότι οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλα βάρη στις πλάτες τους.

Μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα της ΓΣΕΕ απέστειλαν σήμερα Συνδικάτα απ ΄όλη την Ευρώπη ενώ τη στήριξή της στη Συνομοσπονδία και στους Έλληνες εργαζόμενους εξέφρασε με επιστολή της η Διεθνής Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία.

 

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ

  • ΕΔΩ μπορείτε να πάρετε την ανακοίνωση σε μορφή PDF για εκτύπωση
 

Εργαζόμαστε στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της 24ωρης Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ, της 4 Φλεβάρη 2016

  • Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη διακήρυξη της ΓΣΕΕ για την απεργία της 4 Φλεβάρη 2016...