ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Η ΠΕΤ-ΟΤΕ δικαιώνεται για τις διαχρονικές της θέσεις

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ δικαιώνεται για τις διαχρονικές της θέσεις

Επιτέλους μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της ΠΕΤ-ΟΤΕ ξαναμπαίνει δυναμικά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την διοίκηση, και αφορά την αναγνώριση των πτυχίων εκείνων που σχετίζονται με το αντικείμενο εργασίας των συναδέλφων.

Μια διαχρονική και διαρκής θέση της ΠΕΤ-ΟΤΕ, μια θέση η οποία ήταν σαφέστατη και πολύ συγκεκριμένη σήμερα αναγνωρίζεται. Εμείς σαν σωματείο με ρεαλιστικότατη προσέγγιση ποτέ δεν γενικεύσαμε το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων, αλλά με υπευθυνότητα προτάσσοντας πάντα το δίκαιο συνυφασμένο με τον ρεαλισμό, ζητούσαμε την αναγνώριση όλων εκείνων των πτυχίων που συσχετίζονται άμεσα και προσφέρουν στο αντικείμενο εργασίας των συναδέλφων. Πτυχία τα οποία αποκτήθηκαν πριν την πρόσληψη των συναδέλφων αλλά δεν αναγνωρίστηκαν καθώς επίσης και πτυχία τα οποία αποκτήθηκαν κατά την διάρκεια της εργασιακής θητείας στον ΟΤΕ.

Επίσης ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο η υλοποίηση της ένταξης στα βαρέα και ανθυγιεινά των συναδέλφων που το δικαιούνται. Η ΠΕΤ-ΟΤΕ πρωτοστάτησε με τεκμηριωμένες θέσεις 10 χρόνια, ώστε οι συνάδελφοι στα υπόγεια δίκτυα και στους ιστούς κεραιών να ενταχθούν στα ΒΑΕ, ώστε να συνταξιοδοτούνται πέντε χρόνια γρηγορότερα.

Όσον αφορά το κορυφαίο θέμα των ημερών το οποίο συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου της ΟΜΕ-ΟΤΕ, η θέση μας είναι ξεκάθαρη, το "προσφυγικό" πρόβλημα δεν μπαίνει σε κανένα χρηματιστήριο αξιών, και η προσπάθεια καπηλείας του από κάποιους είναι πράξη τουλάχιστον απαράδεκτη. Για εμάς στην ΠΕΤ-ΟΤΕ το "προσφυγικό" είναι θέμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς .

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ θα στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της πρωτοβουλίες επίλυσης χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

  • Δείτε εδώ και κατεβάσετε για να τυπώσετε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ όπως ακριβώςε κυκλοφορεί...