ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Mε σοβαρότητα και σχολαστικότητα παρακολουθούμε το θέμα των εργολάβων. Προσοχή συναδέλφοι!

Mε σοβαρότητα και σχολαστικότητα παρακολουθούμε το θέμα των εργολάβων. Προσοχή συναδέλφοι!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προβληματισμό παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα των εργολαβιών, το λεγόμενο “Consolidation”. Ήδη έχουμε ενημερώσει την ΟΜΕ-ΟΤΕ για τις ανησυχίες μας και ζητήσαμε την παρέμβαση της ομοσπονδίας για μια εφ όλης της ύλης αναλυτική ενημέρωση από την διοίκηση σχετικά με το σημαντικό θέμα των εργολαβιών.

Το θέμα μας έχει προβληματίσει πάρα πολύ αφού από ότι φαίνεται για πρώτη φορά αποκτά άλλη διάσταση στην οποία εμπλέκονται και αποφάσεις κρατικών φορέων όπως η ΑΔΑΕ.

Για την ΠΕΤ-ΟΤΕ η διαφύλαξη των θέσεων εργασίας σε άμεση σχέση με την διασφάλιση του τεχνικού μας έργου, είναι υψίστης σημασίας και αποτελεί την κορυφή της πυραμίδας των εργασιακών μας διεκδικήσεων.

Το σωματείο μας εμπεριστατωμένα και υπεύθυνα μετά την επίσημη ενημέρωση που θα έχουμε από την διοίκηση του ΟΤΕ, θα ενημερώσει τους συναδέλφους για τα αποτελέσματα της συνάντησης. Επίσης θα καθοριστεί αναλυτικά η στάση μας για το συγκεκριμένο θέμα. Εφιστούμε την προσοχή όλων των συναδέλφων σε ανεπίσημες ενημερώσεις σχετικά με το θέμα των εργολαβιών. Είναι προφανές ότι το θέμα δεν είναι προς εκμετάλλευση κανενός.

Οποιαδήποτε προσπάθεια που έχει σαν γνώμονα αυτό, το τίμημα θα είναι μεγάλο και ίσως κάποιοι να φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τις σημερινές εξελίξεις. Η ΠΕΤ-ΟΤΕ χειρίζεται το θέμα με σοβαρότητα και σχολαστικότητα που σαν στόχο έχει την προστασία των εργαζομένων και του έργου.

  • Μπορείτε να τη δείτε από ΕΔΩ και να την  τυπώσετε πιο καθαρά...