ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Δελτία Τύπου Μαζικά Συμμετέχουμε στην Εργατική Πρωτομαγιά 2017

Μαζικά Συμμετέχουμε στην Εργατική Πρωτομαγιά 2017

Για εμάς οι αγώνες των εργαζομένων αποτελούν ορόσημο όπως ακριβώς το 1886. Τότε που τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο των ΗΠΑ αποφάσισαν την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων με βασικό αίτημα την καθιέρωση οκτάωρης εργασίας και καλύτερων εργασιακών συνθηκών. Το αίμα των απεργών, αλλά κυρίως η μαζικότητα των κινητοποιήσεων ήταν αυτή που τελικά δικαίωσε την εργατική τάξη. Σήμερα η κυβέρνηση της δήθεν ανατροπής, είναι αυτή που φέρνει ένα νέο ακόμα σκληρότερο μνημόνιο για την οριστική απορύθμιση των κανόνων που διέπουν την εργασία και για νέες περικοπές σε συντάξεις, παροχές υγείας και παιδείας. Επίσης, είναι αυτή η κυβέρνηση που κατά τη διάρκεια της θητείας της η ανασφάλιστη και η μαύρη εργασία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τείνει να παγιωθεί ως άγραφος νόμος.

Συνάδελφοι είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι μόνο μέσα από τη συλλογικότητα και τη μαζικότητα του συνδικαλιστικού κινήματος είναι εφικτό να ανατραπούν τέτοιες αναχρονιστικές πρακτικές. Η «Δουλική» εργασία στην οποία μας οδηγούν με σταθερά βήματα αντιμετωπίζεται μόνο με μαζικές αντιδράσεις και αγώνες, καθώς το νομολογιακό πλέγμα το οποίο διαμορφώνεται διαρκώς δίνει στους εργοδότες μεγαλύτερη ισχύ και ουσιαστική ασυδοσία.

Λέμε ένα δυνατό ΟΧΙ σε αδιέξοδες πολιτικές που εντείνουν την ύφεση και τη λιτότητα, που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση και δίνουν τη χαριστική βολή στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας.

Λέμε ένα δυνατό ΟΧΙ σε μέτρα και πολιτικές της κυβέρνησης που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και βάζουν ταφόπλακα στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Η ΠΕΤ ΟΤΕ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, τη Δευτέρα 1η Μαΐου. Στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος αλλά και στα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα ανά την Ελλάδα.

Προσυγκέντρωση για την Αθήνα: Σταδίου 15 και ώρα 10:30 στα πρώην γραφεία της ΟΜΕ–ΟΤΕ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

  • Από ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου, όπως ακριβώς κυκλοφορεί...