ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Tα θέματα υγείας και ασφάλειας είναι πάντα πάνω από οτιδήποτε άλλο για το Σωματείο μας, την ΠΕΤ ΟΤΕ

Tα θέματα υγείας και ασφάλειας είναι πάντα πάνω από οτιδήποτε άλλο για το Σωματείο μας, την ΠΕΤ ΟΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση κορυφώνει την αντεργατική της πολιτική υπογράφοντας με χέρια και με πόδια ότι προτείνουν οι δανειστές-τοκογλύφοι, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα τους.

Στα πλαίσια του αγώνα της Ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον εξευτελισμό και την φτωχοποίηση είμαστε σαν σωματείο όχι μόνο αρωγοί αλλά και ενεργά συμπαραστάτες στον αγώνα κάθε συνδικάτου όπως η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι κινητοποιήσεις για τα δίκαια αιτήματα τους το τελευταίο χρονικό διάστημα μας βρίσκουν στο πλευρό τους και πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο με αγώνα θα σπάσουμε τα δεσμά.

Μέσα από τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και λόγω της μη περισυλλογής των σκουπιδιών, τις τελευταίες ημέρες έχουν δημιουργηθεί λόφοι σκουπιδιών μπροστά από εγκαταστάσεις του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, όπως καμπίνες, καφάο, κολώνες, κ.λ.π.

Ενημερώνουμε τους τεχνικούς μας ότι σε καμιά περίπτωση δεν κάνουμε εμείς αποκομιδή σκουπιδιών για να απεγκλωβίσουμε τις εγκαταστάσεις. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν μπορούμε να εργαστούμε λόγω των σκουπιδιών επιστρέφουμε την εργασία, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Για εμάς στην ΠΕΤ-ΟΤΕ τα θέματα υγείας και ασφάλειας είναι πάντα πάνω από οτιδήποτε άλλο, εργασιακό ή υπηρεσιακό.

  • Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ