ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ

Συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ

H πατρίδα μας συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά μνημονίων, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εξευτελίζει κάθε μέρα και περισσότερο κάθε είδους εργασία και κάθε μορφής εργαζόμενο και συνταξιούχο.

Η ανεργία εκτοξεύεται, η κοινωνία εξαθλιώνεται και η ανευθυνότητα μαζί με την ανικανότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό μιας κυβέρνησης η οποία εφαρμόζει "μέχρι κεραίας", τις προσταγές της δανειστών, εξυπηρετώντας ξεκάθαρα τις βλέψεις και τις ορέξεις τους.

Οι πολιτικές αυτές έχουν οδηγήσει τη χώρα και εργαζόμενους σε "σκλαβιά" τουλάχιστον μέχρι και το 2060....!!! Είναι αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια αλλά τελικά "ξέσκισαν" τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, ρημάζοντας παράλληλα και την οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρηματικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο μόνος δρόμος προάσπισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και κοινωνικών κατακτήσεων είναι η ουσιαστική αντίδραση στις πολιτικές των μνημονίων και της κυβέρνησης της εξαθλίωσης. Όπως κάθε χρόνο με αφορμή το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης η ΠΕΤ-ΟΤΕ συμμετέχει μαζί με την ΟΜΕ ΟΤΕ ενεργά σε αυτό και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν.

Καλούμε ιδιαίτερα τις τοπικές διοικούσες της ΠΕΤ-ΟΤΕ της Βόρειας Ελλάδας να κινητοποιήσουν τους συναδέλφους μας για μαζική και δυναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σαββάτο 9 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

- Αγωνιζόμαστε ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί σε ανεργία, ανασφάλεια, μείωση μισθών και συντάξεων και άκρατη υπερφορολόγηση.

- Τέρμα στον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας.

- Ναι στις επενδύσεις και στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε τέλος στην πολιτική εξαθλίωσης των εργαζομένων, των νέων και των συνταξιούχων.

  • Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΕΤ-ΟΤΕ, όπως κυκλοφορεί.