ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 57 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Δελτία Τύπου Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο μας αφορούν όλους!

Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο μας αφορούν όλους!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

44 χρόνια πριν, το Νοέμβρη του ’73, η νεολαία και οι εργαζόμενοι της χώρας ξεσηκώθηκαν ενάντια στη χούντα. Η αντίσταση του λαού κορυφώθηκε με τον αντιδικτατορικό αγώνα στο Πολυτεχνείο, ο οποίος έδειξε τη δύναμη του εργατικού, φοιτητικού και μαθητικού κινήματος εκείνης της εποχής οδηγώντας τελικά τη χώρα στο δρόμο της δημοκρατίας και της εθνικής συμφιλίωσης.

Σήμερα 44 χρόνια μετά, με ακόμα μια μνημονιακή κυβέρνηση, τα συνθήματα και τα οράματα εκείνης της εξέγερσης, παραμένουν ζωντανά και πιο επίκαιρα από ποτέ. Τα τελευταία χρόνια, η άνευ όρων παράδοση του εθνικού μας πλούτου, η αποσάθρωση της κοινωνικής συνοχής, οι συνεχείς φοροεπιδρομές, οι συντάξεις ελεημοσύνης και η εξαθλίωση της δωρεάν υγείας, παιδείας και κοινωνικών δομών, απαιτούν αγώνες ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές οι οποίες παραμένουν ακόμα στο προσκήνιο.

Η επαπειλούμενη αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου που θα βάζει φρένο στις απεργίες, αποθρασύνει τους εργοδότες που θέλουν να αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους με την πλάτη στον τοίχο.

Οι αγώνες μας τα τελευταία χρόνια ενάντια στις περικοπές μισθών, συντάξεων και ιδιωτικοποιήσεων, εξακολουθούν να εμπνέονται από τα οράματα της εξέγερσης των αγωνιστών του πολυτεχνείου.

Είναι χρέος μας να κάνουμε πράξη τα συνθήματα εκείνης της εξέγερσης, τιμώντας τους αγωνιστές και τους νεκρούς της, για ένα καλύτερο αύριο όλων μας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στις κατά τόπους προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις δεκαεπτά του Νοέμβρη.