ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
37η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 05 - 06 Μαρτίου 2016. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.  Κι ΕΔΩ ένα ακόμα ψήφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Καλοκαίρι 2017

Παρά τις δυσκολίες που περνάμε μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι οικονομικές και ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές είναι μέρος αυτών των κατακτήσεων. Στο παραθεριστικό κέντρο στην Τέμενη Αιγίου  Ή στο παραθεριστικό κέντρο στο Φανάρι Κομοτηνής.

Στη σελίδα του ΟΠΑΚΕ, ΕΔΩ, μπορείτε να μάθετε για περισσότερες προσφορές. Επειδή μας αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής....

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Η Διοίκηση ΟΤΕ σε ρόλο τροχονόμου - Συνεχίζουμε!

Η Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ, θορυβημένη από τα υψηλά ποσοστά απεργίας που αποτυπώνονται,ανέλαβε και το ρόλο του τροχονόμου προσπαθώντας με κάθε τρόπο να σπάσει την Απεργία.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΟΤΕ από τις 5 τα ξημερώματα οι γενικοί διευθυντές βρίσκονται στην είσοδο του Διοικητικού Μεγάρου εμποδίζοντας την περιφρούρηση της Απεργίας.

Άλλοι δε με τα αυτοκίνητά τους θέλησαν να μπουκάρουνε στο Μέγαρο ως καταδρομείς αγνοώντας τη σωματική ασφάλεια των συναδέλφων απεργών που παρευρίσκοντο στο χώρο.

Όλοι οι εκπρόσωποι της Διοίκησης διαρκώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι εκβιάζουν και απειλούν τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο.

Όλα αυτά γίνονται για να σπάσει η Απεργία και να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου, την ίδια ώρα που αυτοί απολαμβάνουν μισθούς και μπόνους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει!

Όλοι μαζί συσπειρωμένοι οφείλουμε να δώσουμε ηχηρό μήνυμα ενότητας και συμμετοχής στην Απεργία.

Μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε διεκδικώντας: υπογραφή αξιοπρεπούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον Όμιλο, πραγματικές αυξήσεις σε όλους, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και ενιαίο ωράριο εργασίας.

Σήμερα14/12 στις 10:30 ΟΛΟΙ στην ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ κάτω από τα παλιά γραφεία της ΟΜΕ–ΟΤΕ Σταδίου 15

Δίνουμε απάντηση στη Διοίκηση

ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤAΦΕΡΟΥΜΕ!

  • Δείτε ΕΔΩ ένα βίντεο από την ομιλία του προέδρου της ΟΜΕ ΟΤΕ, Βασίλη Λάμπρου και ΕΔΩ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, όπως ακριβώς κυκλοφορεί...
 

48ωρη απεργία στον ΟΤΕ, 13 - 14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΓΙΑ ΝΕΑ Σ.Σ.Ε

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ-ΟΤΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίαςμετά τις προκλητικές δηλώσεις του Προέδρου του ΟΤΕ κ. Τσαμάζ και τον εμπαιγμό του προς το σύνολο των συναδέλφων μας, στο ίδιο ύφοςσυνεχίστηκε από τους εκπροσώπους της Διοίκησης η συνάντηση που ακολούθησε με την Ομοσπονδία για τη διαπραγμάτευση της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Το Δ.Σ. με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης Απεργίας σε όλο τον Όμιλο ΟΤΕ στις 13 & 14/12. Παράλληλα, αποφασίστηκε η συνέχιση ενημερώσεων από κλιμάκια της Ομοσπονδίας Πανελλαδικά καθώς και άλλες δράσεις κλιμάκωσης του αγώνα μας.

Παραμένουμε αταλάντευτοι στους 4 άξονες των βασικών μας διεκδικήσεων που είναι:

• Σ.Σ.Ε. στον Όμιλο ΟΤΕ

• Αυξήσεις σε όλους

• Ενιαίο ωράριο εργασίας

• Διασφάλιση θέσεων εργασίας

Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον Όμιλο ΟΤΕ να συνταχθεί μαζί με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις της Διοίκησης που εξακολουθεί να προκαλεί με την αταλάντευτη συμπεριφορά της.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Λάμπρου                                                             Δημήτρης Φούκας

  • Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ.
 

Πανέτοιμοι μπροστά στην 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ

 

Κατεβάστε απο εδώ την ανακοίνωση

 

Συμμετέχουμε όλοι στη 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ

 

48ωρη απεργία ΟΜΕ ΟΤΕ στις 30 - 31 Oκτώβρη για τη ΣΣΕ

  • Αυτή ΕΔΩ είναι η ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ που αφορά την απόφαση για την 48ωρη απεργία.
 

Aπό τις συζητήσεις της ΟΜΕ ΟΤΕ για τη ΣΣΕ

  • Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σε αρχείο PDF.
 

Προσοχή συνάδελφοι σε σχέση με το WFM

Συναδέλφισες, συνάδελφοι Από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στο WFM, μια διαδικασία η οποία έχει πολύ σοβαρά προβλήματα στην πρακτική της εφαρμογή αφού αγγίζει πολλά και σημαντικά θέματα. Είναι η διαδικασία φωτογράφισης μέσω του Tablet εισόδων κατοικιών για επιβεβαίωση εργασίας παρόχων, είτε κατασκευής είτε άρσης βλάβης.

Η διαδικασία φωτογράφισης ιδιωτικού χώρου είναι γνωστό σε όλους ότι εγείρει πάρα πολλά ζητήματα ιδίως προσωπικών χώρων και ασφάλειας τα οποία σε καμιά των περιπτώσεων δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να τα φορτωθούν οι συνάδελφοι μας. Ηδη τις πρώτες δύο ημέρες εφαρμογής είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που αφορούν ιδίως προσωπικές επιθέσεις σε συναδέλφους από διαχειριστές πολυκατοικιών καθώς επίσης και ειδοποίηση αστυνομικών οργάνων για ενδεχόμενο αδίκημα φωτογράφισης ιδιωτικού χώρου,

Αρχικά απαιτούμε από τη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία μέχρι να καταλήξουμε σε μια αποδεκτή λύση του θέματος της πιστοποίησης εργασίας παρόχων, μετά από συνάντηση με την ΠΕΤ-ΟΤΕ. Μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος γνωστοποιούμε σε όλους τους συναδέλφους ότι, σε περίπτωση που υπάρξει παρέμβαση από ιδιοκτήτες ή διαχειριστές κατοικιών με απειλές για το θέμα της φωτογράφισης ιδιωτικού χώρου, τότε ενημερώνουν άμεσα τον προϊστάμενο και αποχωρούν από το χώρο, χωρίς καμιά άλλη διαδικασία.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας πριν ενεργοποιήσει τέτοιου είδους διαδικασίες θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να ενημερώνει την ΠΕΤ-ΟΤΕ, για να μπορούμε να έχουμε θέσεις προτάσεις στις οποίες θα υπάρχει πρακτική εφαρμογή χωρίς δεδομένα προβλήματα πάσης φύσεως.

Μέσα στην εντατικοποίηση της εργασίας και στο καθημερινό ξεζούμισμα των συναδέλφων μας δεν θα ανεχθούμε την οποιαδήποτε πρόσθετη ψυχολογική η ακόμα και σωματική βία που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, από επιθέσεις συνδρομητών για θέματα, που έπρεπε η Διοίκηση του ΟΤΕ να τα αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Η ασφάλεια και η υγεία των συναδέλφων μας ψυχική και σωματική είναι αδιαπραγμάτευτη βασική αρχή της ΠΕΤ-ΟΤΕ

  • Από ΕΔΩ μπορείτε να τυπώσετε την ανακοίνωση της ΠΕΤ ΟΤΕ όπως κυκλοφορεί...
 
Περισσότερα Άρθρα...