ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
37η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 36η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 05 - 06 Μαρτίου 2016. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.  Κι ΕΔΩ ένα ακόμα ψήφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Καλοκαίρι 2017

Παρά τις δυσκολίες που περνάμε μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι οικονομικές και ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές είναι μέρος αυτών των κατακτήσεων. Στο παραθεριστικό κέντρο στην Τέμενη Αιγίου  Ή στο παραθεριστικό κέντρο στο Φανάρι Κομοτηνής.

Στη σελίδα του ΟΠΑΚΕ, ΕΔΩ, μπορείτε να μάθετε για περισσότερες προσφορές. Επειδή μας αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής....

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

3ωρη στάση εργασίας στο γκαράζ Καλλιθέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας στις 11/4/2013 και ώρα 8.00 – 11.00 π.μ. στον σταθμό αυτοκινήτων ΟΤΕ Καλλιθέας με κύριο αίτημα την συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού για τους ακόλουθους λόγους :

  1. Δεν έγινε ουσιαστικός διάλογος και ενημέρωση μεταξύ διοίκησης και σωματείων.

  2. Δεν δόθηκαν οικονομοτεχνικά στοιχεία από την διοίκηση, όπως οφείλει από τον νόμο, για την βιωσιμότητα του σταθμού.

  3. Συντελείται βλαπτική μεταβολή και απώλεια έργου για τους εργαζόμενους.

  4. Προκαλείται ζημία στην επιχείρηση λόγω έλλειψης αυτονομίας όσον αφορά τον στόλο αυτοκινήτων.

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ δηλώνει, και με βάση την συνεδριακή της απόφαση, ότι στηρίζει την απασχόληση των εργαζομένων στον σταθμό αυτοκινήτων του ΟΤΕ στη βάση της επαγγελματικής τους εξειδίκευσης με την συναίνεσή τους και σε κάθε περίπτωση καλύπτει τα μέλη της με κάθε θεμιτό συνδικαλιστικά και νόμιμο τρόπο, απέναντι στις αποφάσεις της διοίκησης.

Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ να πλαισιώσει και να ενισχύσει τους αγώνες μας.

Καλούμε την διοίκηση να επανεξετάσει την στάση της και την προειδοποιούμε ότι τέτοιες αυθαιρεσίες και μονομερείς αποφάσεις δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν, όπου και αν επιχειρηθούν.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

 

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία της 20/02/2013

Η ΠΕΤ-ΟΤΕ αξιολογώντας κατάλληλα την συνεχιζόμενη, παρελκυστική και περίεργη τακτική της Διοίκησης του ΟΤΕ σε θέματα που αφορούν κυρίως Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας συμμετέχει δυναμικά στην 24αωρη προειδοποιητική απεργία που έχει προκηρύξει η ΟΜΕ-ΟΤΕ για τις 20 Φεβρουαρίου, μαζί με την γενική απεργία της ΓΣΣΕ την ίδια ημέρα.


Κάνουμε γνωστό προς όλες τις κατευθύνσεις ότι από πλευράς της ΠΕΤ-ΟΤΕ ο αγώνας μας θα συνεχιστεί σταθερός, δυναμικός και αταλάντευτος με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των κεκτημένων μας τα οποία είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με οποιοδήποτε τρόπο.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με την ΟΜΕ-ΟΤΕ και απαιτούμε …

•    Το σεβασμό των Σ.Σ.Ε. και των κανονισμών προσωπικού
•    Τη χορήγηση των μισθολογικών προαγωγών (κλιμάκια) για το έτος 2013 και την υλοποίηση στα ακέραιο της υπογραφής της Σ.Σ.Ε. 2012 – 2015
•    Την υλοποίηση της Σ.Σ.Ε. του 2003 για την ίδρυση και λειτουργία του επαγγελματικού ταμείου και των δεσμεύσεων που απορρέουν από τους όρους της συμφωνίας στο επίπεδο του Ομίλου.

Συμμετέχουμε …

Στις απεργιακές εκδηλώσεις της Γ.Σ.Ε.Ε. και στα συλλαλητήρια, με κλιμάκια ενημέρωσης σε όλους τους χώρους εργασίας και περιφρούρηση του αγώνα και τη στήριξη αποφασιστικά των αιτημάτων που διεκδικούνται, για την αποτελεσματική και ουσιαστική αντιμετώπιση των ανέργων την ανάκληση των επιστρατεύσεων και των αντιδημοκρατικών συνδικαλιστικών διώξεων καθώς και της ανατροπής των πολιτικών φτώχειας και φορολογικής αφαίμαξης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20/02/2013
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 ΣΤΟ ΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισες, συνάδελφοι


Μετά και την τελευταία πράξη αυταρχισμού της κυβέρνησης για την επιστράτευση των ναυτεργατών  της Π.Ν.Ο, η ΠΕΤ-ΟΤΕ συμμετέχει στην 24ωρη Παναττική απεργία που προκήρυξαν για σήμερα 6 Φεβρουαρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συμπαραστεκόμενοι στους ναυτεργάτες.


Στεκόμαστε απέναντι στις αντιδημοκρατικές επιλογές της κυβέρνησης και καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις αυταρχισμού τις οποίες συνειδητά πλέον επιλέγει.


Αντί η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ναυτιλίας να δώσουν λύσεις με την υπογραφή ΣΣΕ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, επέλεξαν για άλλη μία φορά την αυταρχική και αντισυνταγματική πρακτική της επιστράτευσης.


Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα των επιστρατεύσεων και να εγκαταλείψει τις αδιάλλακτες συμπεριφορές σεβόμενη τα βασικά και θεμελιώδη δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων.


Συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στον Άγιο Διονύση στον Πειραιά και στη συνέχεια πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας.

 

Όλοι στην πλατεία Κλαυθμώνος...

 

Οι κάλπες στην περιοχή της Αθήνας


 

Οι κάλπες στην επαρχία...

 

'Εθελοντική" αποχώρηση εργαζομένων στον ΟΤΕ


 
Περισσότερα Άρθρα...