ΠΕΤ-ΟΤΕ  •  Βερανζέρου 34 Αθήνα, Τ.Κ 10432  •  Τηλεφωνικό κέντρο: 2105241576 - 9  •  Fax: 2105229150  •  E-mail: info@petote.gr
38η Σ.Α. ΠΕΤ ΟΤΕ

Εδώ θα δείτε όλη τη δράση της ΠΕΤ ΟΤΕ στην 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018. Δείτε ΕΔΩ τον Διοικητικό Απολογισμό, ΕΔΩ το Πρόγραμμα Δράσης κι ΕΔΩ το κεντρικό ψηφισμα.

Πολιτισμός - ελεύθερος χρόνος

Δείτε ΕΔΩ τη σελίδα της πολιτιστικής ένωσης εργαζομένων ΟΤΕ της Ομοσπονδίας που είναι οργανωμένα όλα τα πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σ' όλη την Ελλάδα. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός; Γιατί είναι το μόνο οξυγόνο στις μέρες μας, η μοναδική διέξοδος δημιουργίας... Δείτε κι ΕΔΩ τα νέα του ΟΠΑΚΕ. Και ΕΔΩ βρείτε τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τον ΟΠΑΚΕ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές...

Online...
Έχουμε 22 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φωνή των Τεχνικών τ. 271

Αυτό ΕΔΩ είναι το προηγούμενο φύλλο 271. Κι ΕΔΩ δείτε το φύλλο 270, ΕΔΩ το 269, ΕΔΩ  το  268, ΕΔΩ το 267, ΕΔΩ το 266, ΕΔΩ το 265, ΕΔΩ το 264, ΕΔΩ το 263, ΕΔΩ το 262. ΕΔΩ το 261, ΕΔΩ τ. 261, ΕΔΩ το τ. 260, ΕΔΩ το 259, ΕΔΩ το 258, ΕΔΩ το 257, ΕΔΩ το τ. 256,  ΕΔΩ τ. 255, ΕΔΩ το τ. 254, ΕΔΩ το τ. 253, ΕΔΩ το τ. 252,  ΕΔΩ το  τ. 251, ΕΔΩ το τ. 250, ΕΔΩ  το τ .249,  ΕΔΩ το τ. 248,  ΕΔΩ το τ. 247. Γίνετε εσείς οι ζωντανοί ανταποκριτές μας. Στείλτε μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό σας χώρο στο e-mail foni@ondsl.petote.gr  Η ενημέρωση είναι δύναμη!

Και ξαφνικά πήγαμε ΕΟΠΠΥ

Από 1η Μαϊου του 2011 οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ περάσαμε στον ΕΟΠΠΥ. Τι είναι αυτό το ταμείο; Δείτε ΕΔΩ. Τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε νέο συνταγολόγιο. Δείτε ΕΔΩ. Πού μπορούμε να βρούμε τους νέους συμβεβλημένους γιατρούς. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο που μας βάζει στο ΕΟΠΠΥ ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ πώς βάζουμε φύλλα στο βιβλιάριο ασθενείας.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων...
Ενημέρωση από ΟΜΕ

Δείτε ΕΔΩ τα νέα της ΟΜΕ ΟΤΕ μέσα από το Sie της. Κι ΕΔΩ στο Fecebook

Ο Νόμος 1264/1982

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Νόμο 1264/1982 για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες...

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Δείτε ΕΔΩ την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΟΜΕ ΟΤΕ και είναι σε ισχή...

Αρχική σελίδα Νέα

Νέα

Από την 38η Συνέλευση Αντιπροσώπων στις εκλογές

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου…

Με το κεντρικό ψήφισμα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της. Με την ευκαιρία αυτή κόπηκε και η πίτα του Σωματείου μας από τον πρόεδρο της ΠΕΤ ΟΤΕ, Νεκτάριο Δρίτσα… Και τώρα, ολοταχώς για εκλογές…

Όπως είναι γνωστό οι εκλογές του Σωματείου μας στην Αττική θα γίνουν τις ημέρες 26-27-28 Φεβρουαρίου και 1-2 Μαρτίου 2018. Για τις ΤΔΕ Θεσσαλονίκης και Πάτρας 1&2 Μαρτίου. Για τις ΤΔΕ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων 28 Φεβρουαρίου και 1-2 Μαρτίου. Για τις ΤΔΕ Λέσβου και Σάμου 1-2 Μαρτίου. Για τις υπόλοιπες ΤΔΕ 2 Μαρτίου 2018.

 

Η ΠΕΤ ΟΤΕ εύχεται καλές γιορτές σε όλους

 

Η ΠΕΤ ΟΤΕ θα είναι παρούσα και σ' αυτό το κάλεσμα

Η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στις συνεχιζόμενες αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, πραγματοποιεί την προσεχή Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017, 24ωρη Γενική Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11.πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Με βασικό σύνθημα «ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ» οι εργαζόμενοι απεργούν και διαδηλώνουν, αντιδρώντας στην αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στο νέο προϋπολογισμό, αλλά και σε κάθε μέτρο και στόχευση που οδηγεί σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών τους δικαιωμάτων.

Οι εργαζόμενοι, θα δώσουν ακόμη μία φορά την ηχηρή απάντησή τους, με την Απεργία και το Συλλαλητήριο της Πέμπτης και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με την Πανεθνική δράση που θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.

Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο.

 

Τιμή τους ήρωες του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου

  • ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε σε αρχείο pdf και να τυπώσετε αν θέλετε σε καλή ανάλυση ολόκληρη την ανακοίνωση της ΟΜΕ ΟΤΕ...
 

48ωρη απεργία! Το μήνυμα εστάλη, δεύτερη μέρα…

Συνεχίζεται και σήμερα, δεύτερη μέρα, η 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ ενάντια στην αδιαλλαξία της Διοίκηση; Του Οργανισμού να υπογράψει μια Σ.Σ.Ε. που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ.

Η ΠΕΤ ΟΤΕ πρωτοπόρα, όπως πάντα, έδωσε το μαχητικό παρών στη συγκέντρωση και πορεία, ενώ συνδικαλιστικά στελέχη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε μεγάλους εργασιακούς χώρους για να διασφαλίσουν την απεργία…

 

48ωρη απεργία! Μεγάλη συμμετοχή, πρώτη μέρα…

Η συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΟΜΕ ΟΤΕ, σύμφωνα με εκτιμήσεις αντικειμενικών παρατηρητών και τα στοιχεία της Ομοσπονδίας ήταν πολύ καλή σε όλη την Ελλάδα. Όπως επίσης και η συγκέντρωση και πορεία ;vς το υπουργείο Εργασίας.

Με τη μαζική συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ έδειξαν τη δύναμη και την πυγμή τους και έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στη Διοίκηση του ΟΤΕ: Να δείξει σωφροσύνη και να υπογράψει μια ΣΣΕ που θα δίνει στους εργαζόμενους όσα έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια λιτότητας…

 
Περισσότερα Άρθρα...